Краше і макраме в тренді цього літа

Мереживо, що може бути легше в літню спеку?

Багато хто при словах краше і макраме відразу згадують бабусині серветки і кашпо для квітів. Але дизайнери знову і знову повертаються до цього мережива в своїх колекціях. І 2021 рік не виняток.

Крупне мереживо, немов вив'язане гачком в затишному кріслі гойдалці, використовується в сукнях, спідницях, топах, сумках і навіть купальниках.

Наприклад Кайлі Дженнер, Девон Віндзор і Софія Коельо з задоволенням загоряють в в'язаних купальниках. Купатися в них, нам здається, не варто, а ось справляти враження у басейну - цілком. До того ж верхня частина такого купальника легко перетворюється в кроп-топ і відмінно поєднується з шортами і спідницями.

Нова колекція Maje весна-літо 2021 також явно навіяна літніми вечорами біля моря. У колекції сорочки і блузи з мереживними вставками, в'язані топи, які підійдуть і для вечірок на пляжі і для офісних буднів.

У колекції нью-йоркського бренду Eckhaus Latta також використано мереживо, ніби зшите з бабусиних серветок, але як же сучасно і стильно це виглядає.

Щоб бути в тренді, йти в ногу з віяннями моди, у вас є два шляхи. Терміново купити гачок, пряжу і вчитися плести мережива. Або ж заглянути в наш інтернет-магазин «4530 Тканини та Фурнітура» і вибрати собі вподобане мереживо, щоб бути в тренді.

Схожі статті

Тренди весна-літо 2021

Тренди весна-літо 2021

Останні роки все більше уваги приділяється екології та розумному споживанню. У зв'язку з цим, з'являються заяви, що тренди не потрібні, що вони провокують надмірне виробництво і, як наслідок, надмірне споживання, що завдає шкоди природі.

Чи так це? Питання складне, не однозначне.

Мереживне літо 2021

Мереживне літо 2021

Всі ми втомилися від зимових холодів і з нетерпінням чекаємо літа. Що ж готують нам дизайнери та її величність Мода? Мереживо! Так Так! Цього літа ми будемо повітряними, загадковими, романтичними і легкими.

Білий одяг в сезоні весна-літо 2021

Білий одяг в сезоні весна-літо 2021

Білий одяг, які асоціації у вас? Ангельський одяг, наречена, свято, квітучі вишні. Напевно, дизайнери на карантині теж чекали весну і буйне цвітіння дерев. Саме такі думки навівають останні Тижні моди. Все частіше в колекціях зустрічаються образи total white, причому в абсолютно різних варіаціях.

Тай-дай і зручний одяг

Тай-дай і зручний одяг

У 2020 рік ми входили з одним гардеробом, але провели його, одягаючись зовсім нетипово для доковідной епохи. Схоже, деяким дизайнерам вдалося передбачити ці зміни в моді ще до початку пандемії - абсолютно чорна колекція любителя кольору П'єрпаоло Піччолі для Valentino і антураж апокаліпсису у Balenciaga вже були першими дзвіночками, що нас чекають великі зміни.

Рекомендовані товари

Макраме полотно "Frisette" 01 Чорний

Макраме полотно "Frisette" 01 Чорний

Ширина - 1,3 метра Опт від 13 метрів Роздріб від 1 метра Колір: чорний, білий Полотн..

515 ГРН.

Теги: Мереживо краше, мереживо макраме, мереживо тренд, в'язаний купальник,

4530 Ткани и Фурнитура © 2024