Вигідні ціни на французьке мереживо

Батьківщиною мережива вважається Італія. Перша поява сталася багато століть тому. Через деякий час, після того як Італійські майстри гідно оцінили всі переваги використовуваного матеріалу, слава мережива долетіла і до інших країн. Мереживні тканини стали поставлятися у різні куточки Європи.

Швидкому поширенню мережива по всій Франції сприяли Королеви Катерина та Марія Медічі. Ці особи були родом з Італії, тому ажурні тканини були для них обов'язковим елементом будь-якого зібраного образу.

У ті часи купити мереживо могли собі дозволити лише забезпечені люди, оскільки матеріал виготовлявся ручним способом у вигляді різних візерунків та схем. Причому навіть прості та не досить тонкі ажурні тканини були по кишені лише заможним особам. Французька держава вирішила скористатися популярністю мережива та запровадити прибутковий напрямок на своїй території.

Для цього з Італії було запрошено кілька досвідчених майстринь, які навчили дівчат Франції мистецтву створення мережива. Минав час, виробничий процес удосконалювався і доповнювався новими віяннями, які позначилися виключно позитивним чином як ажурне полотно, що виготовляється. Так з'явилося французьке мереживо Шантільї.

Купити французьке мереживо

Інтернет магазин французького мережива «4530 Тканини та Фурнітура» пропонує багатий вибір ажурних полотен. Гарантуємо високу якість, доступні ціни без переплат та надання сервісу на професійному рівні. Ми цінуємо наших клієнтів і прикладаємо максимум зусиль для розширення бази постійних замовників. Працюємо в оптовому та роздрібному напрямку.

В онлайн-каталозі докладно розписані характеристики тканини французьке мереживо та наведені ціни. Рівень знижки залежить від кількості партії, що замовляється. Також гнучка система знижок доступна і для постійних клієнтів.

Купити французьке мереживо можна через сайт або менеджера магазину, який надасть детальну консультацію і допоможе з оформленням покупки. Здійснюючи покупку в магазині французького мережива «4530 Тканини та Фурнітура», пропонуємо одразу замовити доставку. Транспортування замовлених позицій проводиться швидко в будь-який регіон України.

Французьке мереживо Шантільї

Ключовою особливістю французького мережива є той факт, що воно створюється з використанням чорної нитки з шовку. У роки правління Наполеона III цей вид тканини активно використовували при створенні:

парасольок;

спідниць;

шарфів;

віялів;

носових хусток і так далі.

На сьогоднішній день французьке мереживо виробляється на автоматизованому устаткуванні, що й зумовлює доступність цін. Багато відомих дизайнерів задіють ажурні вставки в креативних та незвичайних поєднаннях.

Вас неодмінно порадує багатий асортимент французького мережива, який представлений на віртуальних полицях нашого магазину. Зручний рядок пошуку та функціональний інтерфейс сайту сприяють здійсненню легкого, приємного та зручного шопінгу. У нас Ви можете купити:

ажурне полотно;

мереживо різної ширини;

білу, чорну мереживну тканину та багатьох інших відтінків.

Інтернет-магазин «4530 Тканини та Фурнітура» пропонує французьке мереживне полотно за привабливою ціною. До кожного клієнта діють лояльні умови партнерства. Телефонуйте чи пишіть, будемо раді детально обговорити деталі майбутнього фронту робіт.

Рекомендовані товари

Мереживо французьке 20 см 6151_02 Білий

Мереживо французьке 20 см 6151_02 Білий

Ширина - 20 сантиметрів Опт від 10 штук Роздріб від 3 метрів (1 штука) Колір: чорний, б..

178 ГРН.

Мереживо французьке 26 см 69152_01 Чорний

Мереживо французьке 26 см 69152_01 Чорний

Ширина - 26 сантиметрів Опт від 10 штук Роздріб від 3 метрів (1 штука) Колір: чорний, б..

368 ГРН.

4530 Ткани и Фурнитура © 2024