Брюки та сукня - наймодніше поєднання цього сезону

Завжди одягаєте брюки але мрієте носити сукні? Саме час починати експериментувати та поєднувати.

У моді все ще актуальна багатошаровість. Не дивно, що мода, нашаровуючи кілька речей і стилів, не оминула своєю увагою і таке поєднання найпопулярніших речей будь-якого гардеробу – брюки та сукня разом.

Ця ідея не нова. І якщо для європейців це нагадування про 70-ті роки минулого століття, то для жителів Сходу – це повсякденний одяг споконвіку.

  

Як бачимо, знову зійшлися схід та захід. І якщо минулого сезону були лише окремі натяки на таке сміливе поєднання, то весна 2021 вже використовує цей тренд. Сукні набули асиметричності, тканини стали вишуканішими, брюки стали ширшими. Клеш крокує планетою і впевнено витісняє вузькі штани.

Якщо ви звернетеся до колекцій Off-White, Balenciaga та Saint Laurent, ви побачите переважно чорний колір. Елегантність та вічна актуальність цього кольору завжди знаходить своїх незмінних шанувальників. Якщо вам хочеться більш ошатний образ, зверніть увагу на колекцію Jil Sander з її двоколірною сукнею.

Любителів чорно-білого поєднання порадують колекції Chanel, Prada та Proenza Schouler.

Як ми вже говорили в іншій нашій статті «Мереживне літо 2021», білий колір перестав бути лише весільним. Монохромні образи дуже актуальні та анітрохи не скушні. Тільки подивіться на колекції Michael Kors Collection та Proenza Schouler. А як вам цей вихід Ірини Шейк у ніжнопісочному образі від BOSS?

Може здатися, що в моді закритість, східна скромність. Так, такі вбрання зручні, жіночні та багатофункціональні. Вони доречні як на кожен день, у поєднанні із зручними лоферами в офіс та на прогулянку, так і, доповнивши їх каблуком, цілком підійдуть для світської вечірки.

Якщо ми подивимося колекції Emilio Pucci, Acne Studios і Fendi, то забудемо про скромність. Прозорі тканини, сітка, шифон, що мов летять, підкорять модниць своєю легкістю, легкістю і екстравагантністю.

У цьому різноманітті варіантів ви неодмінно знайдете свій. Ми вважаємо, що таке поєднання сукні та брюк найкрасивіший і зручний тренд цього сезону.

 

Нагадуємо, що наш інтернет-магазин «4530 Тканини і Фупнітура» завжди готовий запропонувати вам широкий вибір тканин, мережива, швейної фурнітури та аксесуарів.

Ми працюємо відповідально та на результат. Саме тому регулярно опрацьовуємо питання, що стосуються:

рівня сервісу;
наповнення магазинних каталогів;
ретельного опрацювання запропонованих умов роботи.


У нас ви можете купити мереживо оптом чи в роздріб. Оплачені позиції вирушають у будь-який куточок світу. Доставка здійснюється через надійні транспортні компанії. Постійні клієнти активно користуються гнучкою системою знижок.

Схожі статті

Тренди весна-літо 2021

Тренди весна-літо 2021

Останні роки все більше уваги приділяється екології та розумному споживанню. У зв'язку з цим, з'являються заяви, що тренди не потрібні, що вони провокують надмірне виробництво і, як наслідок, надмірне споживання, що завдає шкоди природі.

Чи так це? Питання складне, не однозначне.

4530 Ткани и Фурнитура © 2024